Витков регистрира "Глас народен" и нападна: Изумяват ме някои партийни лидери

Според него българският избирател обича да наказва тези, които напускат казана

Новини
13:17 - 23 Април 2019 (обновена)
2837
Витков регистрира "Глас народен" и нападна: Изумяват ме някои партийни лидери

Светослав Витков - лидерът на "Глас народен", успешно регистрира своята партия в ЦИК за предстоящите избори, като публикува снимка с част от своя екип - Венета Маджистрели, която е кандидат за евродепутат, и музикантът Венци Мицов - негова дясна ръка.

Витков, който е и фронтмен на Svetlio & The Legends, написа в официалния си профил в социалната мрежа Фейсбук: "Регистрираме листата на "Глас народен в ЦИК! Проблеми?"

Музикантът, който е известен с пиперливия си език и остър, понякога и доста ироничен стил на изразяване, сподели и виждането си относно мераците на някои партийни дейци да станат евродепутати:

"Изумява ме желанието на партийни лидери да станат евродепутати. За Станишев ясно – да не му гледаме срама тук. За Джамбазки също – много е яко да си патриот и революционер, ама от чужбина...

За Карадайъ, Марешки, Кънев, Сидеров, Симеонов и така нататък... не мога да разбера. Откъде идва, а и по-важното, защо е това желание за евродепутатство? Нима не искате да останете в България? За какво сте или сте били председатели на български партии? Какви лидери сте, след като искате да работите в чужбина?

Това ли казвате на избирателите си, които се бъхтят в България:
„Почвам да бегам, бате!”

Подценявате българския избирател. Той обича да наказва тези, които искат да напуснат казана и скоро ще го изпитате на гърба си".