Вижте Анелия без грим

Певицата откри летния сезон

Нещо за четене
17:23 - 20 Юни 2022
5513
Вижте Анелия без грим

Анелия откри летния сезон и се радва на горещи емоции. Фолк звездата показа пред последователите си  в социалните мрежи как се забавлява по време на воаяжа си в южната ни съседка Гърция. Очевидно тя знае как да се наслаждава максимално на топлите дни и най-вече на романтичната си компания.

На кадрите певицата демонстрира супер форма и пълно щастие, което нямаше как да не направи впечатление на почитателите и последователите й в социалните мрежи. Те не пропуснаха да отбележат, че отдавна не са я виждали така да сияе.

Изпълнителката обаче не разкрива подробности къде точно се намира и дали е в компанията на новия мъж в живота си, с когото признава: „Човекът до мен има много добра душа и много ме подкрепя. И двамата сме завършени личности. За мен е важно, че е много грижовен, а аз виждам любовта и чрез грижата“.

Публикувано от нея селфи на мъжка и женска ръка, сгънати в сърце, подсказва красноречиво, че Анелия е заедно с любимия си. Актуалната изпълнителка позира от яхта, облечена в бански костюм и без грим, но със задължителната спасителна жилетка.