Вижте Деси Слава и Емилия преди корекциите

Нещо за четене
18:10 - 30 Ноември 2020
32918
Вижте Деси Слава и Емилия преди корекциите

Деси Слава и Емилия си спомниха за началото на своите кариери, преди 20 години. Бившата жена на Коко Динев качи техен общ фотос от края на 90-те години на миналия век. Най-верните сред феновете им правят дори предположения кога и по какъв повод двете са се снимали.

Емилия дава и подробности около снимката. Правена в град Раднево, като е част от едва втората фотосесия на блондинката. Тогава не е имало виртуален свят, допълва певицата. А двете с колежката й Деси се снимали за спомен.

По повод фотото Емилия допълни, че всички, които я харесват, ще имат възможността да се върнат назад пред годините й на изпълнител. Как по точно, блондинката ще разкрива постепенно.

Двете певици се знаят още от зората на фолка, когато и двете прохождаха в "Пайнер" и бяха като дупе и гащи. Приятелството им тогава се градеше на музика, амбиции и... ниски хонорари. Като по-бедни и по-скромни Еми и Деси се славеха като едни от най-големите дружки из фолк средите.

Отношенията им, или поне публичното им отражение, охладняха, след като всяка тръгна по своя път и започна да гради кариера. Години по-късно, когато и двете вече бяха преуспели, те дори започнаха открито да сипят злоба една върху друга. Предстои да видим дали отново са скрепили дружбата си.