Вижте годеницата на Станислав от "Хелс Китчън“

Атрактивният готвач се готви и за сватба

Нещо за четене
14:31 - 18 Май 2023
9615
Вижте годеницата на Станислав от "Хелс Китчън“

Победителят от "Хелс Китчън“ и годеницата му Божидара все още не са заковали точната дата, но съвсем скоро ще изберат, като е ясно, че менделсона ще се случи още тази година. "Искаме сватбата да е морска и я планираме в края на лятото", сподели Стан пред Гала. Красивата му половинка призна също, че все още не е избрала и роклята, но и това ще се случи скоро. Сексапилният готвач се изпусна, че за кум мисли да покани колегата си от "Хелс Китчън“ Иван, с когото се сприятелиха още в началото на шоуто.

Пред водещата на "На кафе" двойката разказа и за първата им среща, която била в дискотека в Благоевград. Божидара изпратила своя приятелка да сподели впечатленията си към Станислав, но до запознанство така и не се стигнало въпросната вечер.

На следващия ден тя обаче го открила в социалните мрежи и оттам се започнало дълъг чат и стигнали до първа среща. Годежът им пък се случил в Позитано, Италия, за което любимата му ни най-малко предполагала. Докато се разхождали и изкачвали по различните забележителности, Станислав все настоявал да си почиват, а в един момент помолили за обща снимка случайни минувачи и така той извадил годежния пръстен от раницата си.

Божидара подкрепя любимия си в намеренията му да отвори собствено бутиково ресторантче. Най-вероятно с част от наградата от "Хелс Китчън“ ще се случи и това. Перничанинът не изкушава годеницата си с десертните си специалитети, тъй като тя се стреми да поддържа фигура. "Не се изкушавам от тортите му, защото постоянно ги гледам", обобщи тя пред Гала, пише Хотнюз.