Вижте Ивайла Бакалова след раждането

Бившата миска роди в АГ болница "Щерев" броени дни преди Коледа

Нещо за четене
17:29 - 03 Януари 2023
8368
Вижте Ивайла Бакалова след раждането

Макар да кри бременността си до последно, Ивайла Бакалова явно вече е спокойна, тъй като позволи снимки на малката принцеса да се появят в публичното пространство Преди седмица бившата Мис България стана майка за втори път, като този път бебето е от любовта ѝ със скандалния бизнесмен Веселин Денков. Бившата миска роди в АГ болница "Щерев" броени дни преди Коледа.

Родители не робуват на поверието, че бебето не трябва да се показва на други хора докато не навърши 40 дни. Още на деветия ден го показаха на приятелите си, с които са празнували заедно Нова година. Азис беше човекът, споделил снимка, която всъщност е първа публична на бебето и една от малкото на Ивайла и Денков. Няма как да не отбележим, че майката изглежда прекрасно и няма помен от излишни килограми или умора, а просто сияе.

Кралят на фолка е бил в компанията на миската и нейния възлюбен в новогодишната нощ. Те са посрещнали новата година в компанията на само още няколко верни и доказали се във времето хора, а Кралят на фолка сподели фотос, на който се виждат гордите родителите и тяхното дете.

По желание на Ивайла главичката на бебето е прикрита с емотиконка, за да не го виждат недоброжелатели. И този път Ивайла стана майка на момиче, а Весо Брадата, какъвто е прякорът на бащата, е много щастлив от този факт.