Вижте какъв звяр подкара Кремена Халваджиян

Влюбеният Маги подари на жена си лимузина БМВ на ток, взе й и шофьор

Нещо за четене
13:44 - 16 Април 2024
5468
Вижте какъв звяр подкара Кремена Халваджиян

След като Кремена Хлаваджиян се оплака, че я псуват и обиждат по родните пътища, защото й е трудно с голяма кола, обичният й съпруг Маги Халваджиян й подари още по-голям автомобил. Дизайнерката вече е горда собственичка на БМВ i7, пише в. „Уикенд”.

Новата кола на Кремена

Лимузината е значително по-голяма от предишната кола на блондинката – „Мерцедес” S класа, и е на ток. Проверка на „Уикенд” показа, че возилото струва около 400 000 лева – нищо пари за мастития продуцент! С новата кола дошъл и шофьор, който да помага на блондинката с придвижването й из столицата. Семейството избрало шофьора сред сериозен подбор и най-вече пазарлъци за заплатата на мъжа.

„Не смятам, че трябва да давам повече от 2000 лева месечно възнаграждение. Все пак това е неквалифициран труд. Хора, които са учили, получават по-малко” – оправдала се пред приятелки прагматичната Кремена. Преди време стилистката даде простанно интервю, където оплю България и се оплака, че кара голяма кола, а й е трудно и хората са виновни, че й свирят, докато тя си говори по телефона и задръства пътищата. Блондинката вече няма да има проблеми от такова естество, защото си има шофьор.

Новата кола на Кремена е първото напълно електрическо БМВ и е наистина внушително. То може да измине 600 км с едно зареждане. Разполага с всички възможни екстри, които човек може да си представи. Маги и Кремена са си взели возилото не защото мислят за природата и не искат да я замърсяват с вредни емисии, а защото е по-евтино да кара кола на ток. Кремена изпращала шофьора си да зарежда возилото на някоя от безплатните електрически станции в столичните молове.

Семейство Халваджиян са известни с арменската си прагматичност, но що се отнася до комфорта и личните им удобства, не пестят средства. Те си угаждат със скъпи почивки и само последен модел коли. Преди няколко години Магърдич се обзаведе с уникален „Мерцедес Майбах”. Тогава арменецът брои над 400 000 лева за баровското возило. Разбира се, звярът на четири колела се управлява от личен шофьор.

Лимузината на Маги Халваджиян 

В гаража си семейство Халваджиян държат коли за общо над 1,5 млн. лева, като в тази сума влизат и автомобилите на сина им Бедрос, както и на снахата Александра Енева, които също шофират само нови и мощни возила.