Вижте Кърк Дъглас на 102 г.

Топ
11:16 - 26 Септември 2019
6137
Вижте Кърк Дъглас на 102 г.

Холивудската звезда Катрин Зита-Джоунс сподели снимка със свекъра си Кърк Дъглас – по повод двойния рожден ден, който тя и съпругът ѝ Майкъл Дъглас празнуваха на 25 септември. 

Двамата съпрузи са родени в един и същи ден – Зита-Джоунс навърши 50, а мъжът ѝ отпразнува 75-ия си рожден ден заедно със 102-годишния баща на Майкъл, филмовата легенда Кърк Дъглас (роден е на 9 декември 1916 г.).

Актрисата публикува снимката, на което е прегърнала Кърк и държи ръката му в своя профил в Инстаграм с надпис:

„Миналата нощ вечеря с татко”. Зита-Джоунс, която има 2,8 милиона последователи в Инстаграм, даде на феновете рядката възможност да видят Кърк, който до голяма степен отсъства от публичното пространство. Наскоро и синът му Майкъл публикува снимка с баща си, на която двамата са заедно на снимачната площадка на „Hail, Hero!“ – първият филм на Майкъл Дъглас, през 1969 г., пише "Площад Славейков". 

В неделя Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас, които са женени от 19 години и имат заедно две деца, присъстваха на церемонията по връчването на наградите „Еми” в Лос Анджелис. Майкъл бе номиниран за най-добър актьор в комедиен сериал за ролята си в „Методът „Комински” на „Нетфликс”.