Вижте кой е селският Юсейн Болт във „Фермата“

Футболистът Коко от „Канатица“ скри шапката на всички участници в игра на гоненица по трасе с препятстви

Нещо за четене
16:33 - 03 Ноември 2023
29433
Вижте кой е селският Юсейн Болт във „Фермата“

„Фермата“ се сдоби със своя легенда. Футболистът Коко от „Канатица“ скри шапката на всички участници в игра на гоненица по трасе с препятствия и доказа, че е абсолютно неуловим. След края на битката съотборниците му го нарекоха „свръхчовек“, а конкурентите му от „Елбетца“ го признаха за селския Юсейн Болт, видя Lupa.bg.

Коко и съотборниците му влязоха в маратонското надбягване, целта на което беше тотално да изтощиш противника, а накрая, с последни сили, да дадеш газ. Докато футболистът тичаше с лекота и „ловеше“ играчи по трасето, останалите участници отпадаха един по един, останали без дъх. Дори земеделецът Георги, който е отлично подготвен физически, не можа да издържи на темпото на Коко. „За един професионален футболист  тези натоварвания са всекидневни и много неприятни. Заради тях се отказах от футбола“, призна след битката спортистът, който е играл както за Локо и Славия, така и за германски отбори.

Впечатляващата му бързина донесе победа на „Канатица“ и отборът се върна в перфектните условия на „рая“ точно преди отборния елиминационен дуел в понеделник. „Адът“ пък посрещна падналите представители на „Елбетица“ със зловонна миризма, оскъдна храна и липса на сапун.