Вижте красавицата , заради която Мартин Камбуров спа в ареста (ВИДЕО)

Скандалната Гергана Парпарова от години живее с нападателя на Берое

Новини
08:16 - 29 Май 2019
15338
Вижте красавицата, заради която Мартин Камбуров спа в ареста (ВИДЕО)

Фолксвагенът, заради който футболистът Мартин Камбуров, преспа в ареста преди няколко дни, е собственост на скандалната красавица Гергана Парпарова. Дамата, която преди години имаше сериозни проблеми с правосъдието, като бе арестувана и съдена за измама, от няколко години живее с нападателя на Берое, предаде Трафикнюз.

Мартин Камбуров и Гергана често си сменяли колите, като тя вземала някое от поршетата му. В случая футболистът паркирал неправилно на улица „Полковник Сава Муткуров” в Пловдив. Служители на „Общинска полиция” му сложили скоба. Когато Камбуров се върнал до колата си, установил, че не може да тръгне. Позвънил на оставения телефон и след малко на място се появили служители на „Общинска полиция” с паяк. Скандалът между него и униформените, е заснет от  Стойчо Андреев, зам.-председател на инициативния комитет, който протестира срещу застрояването на градинката до Санкт Петербург. 

Според прокуратурата заради неправилното паркиране на лекия автомобил, марка „Фолксваген", били поставени три броя скоби и предстояло репатрирането му.

В този момент пристигнал Камбуров.  Когато видял  служителите, той започнал да ги обижда и ругае по повод действията им.

Нападателят  хвърлил  на земята пред тях 30 лева, за да плати таксата за неправилно паркиране. Полицейският служител му поискал документ за самоличност, но той отказал да го предостави. Качил се в автомобила и потеглил с поставените  три броя „скоби". След няколко метра спрял, като на място пристигнали екипи на „Общинска полиция" и на Трето районно.

Установено е, че „скобите" са били повредени по време на движението и не могат да се използват повторно.  

Освен Камбуров, при същия инцидент е арестуван и "протестъра" Стойчо Андреев, който заснел видео със скандала между футболиста  и полицаите. Той е глобен с акт за дребно хулиганство на стойност 100 лева.