Вижте Лидия преди тунинга (Снимки)

 Протежето на Галин била двойничка на Селин Дион, преди да заприлича на Барби

Нещо за четене
16:54 - 30 Юли 2024
2415
Вижте Лидия преди тунинга (Снимки)

Ако в България има абсолютна двойничка на куклата Барби, то това е фолкаджийката Лидия. Тя прилича на играчката повече и от актрисата Марго Роби, която я изигра във филма „Барби“”. Само че, за да получи този резултат, българката е минала през толкова корекции, че сигурно сама не знае броя им. Натуралният й вид е наподобявал съвсем различно лице – на Селин Дион. За съжаление, това сходство е стигнало само до визуалния плат и не е засегнало по никакъв начин гласовите данни на нашенката.

Ако някой види снимка на Лидия, преди да я тунинговат, и познае певицата, заслужава награда. Протежето на Галин, което тези дни се изявява в „Черешката на тортата“, няма нищо с натуралния си вид. Понеже от дете обикаля различни тв формати, за да пее, в интернет могат да се намерят много записи на Лидия Стаматова, преди да се влее в чалга средите. В тях тя застава пред камерите във вида, който природата й е подарила, и без преувеличение може да се каже, че няма абсолютно нищо общо с начина, по който изглежда сега.

Сравнението „преди – сега“ показва, че българското Барби е изтърпяло доста мъки, докато заприлича на кукла. От пръв поглед се вижда, че носът й е отрязан. В момента е много по-малък от преди, направо е загатнат, за което може да спори дали е било необходимо, тъй като и натуралният й дихателен орган е изглеждал достатъчно добре. Няма спор, че устните й също са пипани, защото от километри личи, че са с различна форма и размер от натуралните. Зъбите са по-квадратни и избелени в сравнение с преди, скулите също са претърпели корекции, за веждите да не говорим. Изкуствените мигли са уголемили очите й като на кукла, а в „Черешката“ стана ясно и че носи перуки или поне екстеншъни, тъй като в първата вечер от седмицата се появи на екран с кок на тила, а във втората беше с коса до раменете, която няма как да се оформи в кок и едва ли се е подстригала точно тогава.

Лидия днес

На този фон е странно, че все още не е прибягнала до любимата на фолкаджийките операция – силикон в гърдите. Формите й изглеждат натурални, но докога? Сигурно промяната им е въпрос на време.