Вижте Михаела Филева без грим

Нещо за четене
17:23 - 24 Януари 2022
8772
Вижте Михаела Филева без грим

Михаела Филева сподели с фенвете си едни от най-запомнящите се щастливи моменти. Тя пусна в социалната мрежа клипче, на което я виждаме напълно натурална, без никакъв грим.

Кадрите са от ваканциите на Михаела и приятеля й Стефан, реализирани в най-различни екзотични дестинации. С настъпването на 2022-а Филева направи равносметката си, като не скри пред последователите си, че отминалите 12 месеца за нея са били най-трудните в живота й.

„Няма да ви лъжа, изпращам най-ужасната година в живота ми от много време насам в личен план, наложиха ми се сбогувания с най-близки хора и какви ли не още гадости се случиха в рамките на тази проклета 2021-ва година! Но мисълта ми е друга – искам да ви благодаря, защото вие – публиката, с любовта си я превърнахте и в една от най-успешните ми в професионален план! Предполагам всичко е “Ин и Ян” наистина в крайна сметка. Благодаря ви, че ми давахте стимул да издам пореден албум, благодаря ви, че препълвахте залите и летните театри на националното ни турне заедно с Максим Ешкенази и симфоничните оркестри! Че гледате милиони пъти новите видеа, които създаваме за да илюстрираме музиката ми!“ – сподели тя.