Вижте напълнялата Асдис Ран (Снимки)

Ледената кралица чукна 45 години с парти в София

Нещо за четене
15:37 - 15 Август 2024
4638
Вижте напълнялата Асдис Ран (Снимки)

Асдис Ран чукна 45 години с парти в София. Ледената кралица е получила романтично събуждане в леглото с кафе и рози от настоящата си половинка Тордур Даниел.!

За празника красавицата събрала част от най-близките си приятели в България.

„Имах някъде около 20 гости, щяха да бъдат и повече, но в момента е сезонът на почивките и голяма част от тях не са в София” - разказа блондинката, която се е наляла солидно.

Нейната най-близка приятелка й направила торта с изненада и шеговит надпис: „Честит рожден ден, Мис Президент Асдис“, като намек за това, че бе сред кандидатите за държавен глава на родната й Исландия.

„Избрах да посрещна празника в типично български ресторант, с българско меню“. Лорд Евгени Минчев я изненадал със специално нарисувана за нея картина.

Темата на тържеството била решена в бебешко розово. За вечерта Асдис избрала рокля в нежния цвят от лека материя, дело на световноизвестна италианска марка. „Търсех нещо, с което да ми е прохладно, защото тук е ужасно топло в момента, а аз съм свикнала на други температури“, добави с усмивка исландската Ледена кралица.