Вижте новите тенденции при очилата за есен/зима 2019-2020 г.

Най-актуалният модел за този сезон е "Радлер" в различни размери и цветове

Стил
11:22 - 29 Октомври 2019
6095
Вижте новите тенденции при очилата за есен/зима 2019-2020 г.

Есента е тук! Няма причина веднага да приберете любимите слънчеви очила в чекмеджето. Ето и кои са тенденциите за есен/зима 2019-2020 година.

Котешки очи

Един от най-популярните модели на 2019 г. е котешкото око. Очилата се отличават с елегантна, тясна форма и остри ъгли - жените, с ъглови черти на лицето, между другото, са особено добри при носенето им.

Тесни и ъглови слънчеви очила

Това е модификация на класическите слънчеви очила с котешко око. Не се сбогуваме с любимата си слънчева форма Cat-Eyes  - но тази есен тенденцията е по-остра.

Големи и широки слънчеви очила

За разлика от тенденцията за котешко око, големите и широки модели стават все по-популярни. Изглеждат не толкова женствени, но са по-стилни и по-уверени.

"Радлер" очила

Тенденцията от спортните среди също ще удари зоната на аксесоарите през 2019г. Носейки със себе си тази тенденция за слънчеви очила, може би най-противоречивата от всички. Отсега нататък този модел вече не е само на носовете на професионалистите за състезателни велосипеди, но и на тези на професионалистите в стрийт стил.

Мини "Радлер" очила

Очилата Radler се предлагат и в по-малки модели.

Кръгли XXL очила с мост

Разбира се, отново намираме и кръгли модели в тенденциите на слънчевите очила за 2019 година. Особено популярни тази година са очилата с тънък мост, който свързва двете чаши заедно.