Вижте новия на Поли на Джизъса

Бившата съпруга на футболиста е щастлива с млад бизнесмен от Варна

Новини
12:24 - 29 Април 2024
4464
Вижте новия на Поли на Джизъса

Бившата съпруга на Благой Георгиев – Поли, вече има нов мъж в живота си. Актуалното гадже на брюнетката се казва Петър и се занимава с бизнес. Той притежава бар в центъра на Варна, научи Lupa.bg. Двамата са се запознали в сладоледаджийница в Несебър и са заедно от около месец.

„Много обичам да ходя там и да хапвам сладолед. Съвсем случайно се видяхме, не се познавахме до този момент. Той направи първата крачка, всичко стана спонтанно. Бях в Несебър, тъй като имам апартамент там. Първата ни среща бе през втората седмица на месец март“, разказва Поли за новия си любим и първата им среща.

Бившата на Джизъса все по-често пътува разстоянието от София до Варна, като дори смята да се премести да живее там. Припомняме, че Благой и Поли се ожениха на 26 юни 2022 г. във Велинград на пищна церемония. През април 2023-а обаче тунингованата мадама изненадващо поиска развод от Джизъса. По това време той бе на самотен остров в Карибско море, докато участва в култовото шоу „Сървайвър“. След завръщането си от предаването Полина и Благой се срещат няколко пъти, за да обсъдят развода, който иска красавицата. В крайна сметка подписаха развода си в Софийския районен съд, а на него Благой се появи с новата си изгора Ивана – щерката на Ванко 1.