Вижте палата на Ивайла Бакалова

Нещо за четене
11:48 - 09 Март 2021
3198
Вижте палата на Ивайла Бакалова

Бившата Мис България Ивайла Бакалова загатна в какъв палат се шири у нас, след като се прибра от Дубай за постоянно. Красавицата, която преди кроеше планове да живее в чужбина е заменила арабската приказка с дом с прекрасна гледка към планината, пише Хотнюз.

Миската показа в няколко сторита как любимия й Весо Брадата я глези за женския празник. Много балони във формата на сърца излетяха от автомобила й, а по-късно се вижда и същинската част от подаръка й в дома на популярния ресторантньор. Именно там Бакалова живее от известно време насам и се радва на всевъзможни луксове, които й подсигурява любимия.

От кадрите, които тя публикува в Инстаграм се вижда огромна врата и ограда, а зад тях е и самия палат, който си има и басейн. Смуглата красавица за първи път показа част от имота на баровеца, още по Коледа, когато публикува снимки и видеа с елхата и двете им чисто бели котки. Преди това тя дълго време не споделяше никакви снимки, което съвпадна с периода, в който Весо Брадата лежа в ареста с неясна съдба. През този период варненката поддържаше заведенията му, като през свободното време пътуваше из страната.