Вижте променената Сузанита

Дъщерята на Орхан Мурад не скри, че е прибягвала до наркотиците, за да се спаси от проблемите в ежедневието си

Нещо за четене
21:26 - 28 Юни 2024
10419
Вижте променената Сузанита

Сузанита направи скандални разкрития за своите тийнейджърските години, изпълнени с поредица от големи грешки. Дъщерята на Орхан Мурад не скри, че е прибягвала до наркотиците, за да се спаси от проблемите в ежедневието си. Именно това е докарало и нея, и семейството й до истински кошмар.

“Много интересен живот си живуркам – закулисно и цивилно. Минах през такъв трънлив път и ми е много интересно какво още ще ми поднесе животът. Промяната ми е огромна, огромна… Това не го казвам само аз, чувам го от много хора” – споделя тя в подкаста на Алпер Чочев.

Запитана какво е баща ти да е Орхан Мурад, дъщерята на легендарния певец казва: “Не е много хубаво! Майка ми и баща ми винаги са ми липсвали много. Те винаги са отсъствали от нас, защото баща ми няма как да е сам, той винаги е с подкрепата на майка ми. Той и до ден днешен не е спирал с участията, няма и намерения да спира. Много мои решения са били в резултат на  това, че нишите ги е нямало, че са отсъствали от моя живот и се е наложило аз сама да се възпитавам по този начин”.

За по-голямата си сестра казва, че е нейна пълна противоположност: “Учи, работи, обича да се образова постоянно. Психология учи, въобще всичко с отличие. Докато при мен… Добре, че Матиас излезе от мен, че да стане нещо. Поне съм една добра майка, ако не друго”.

Ученическите години за певицата също не били никак леки, защото била изправена пред куп перипетии. Тормозена и унижавана от съучениците си, на нея й се наложило да смени цели осем учебни заведения.

“Когато за първи път взех наркотици бях сама, чувствах се слаба, търсех си утеха. Винаги в момент на слабост съм предпочитала да съм сама” –  казва тя.

Сред най-страшните състояния, в които е изпадала, посочва и опит за самоубийство, както и това, че е изваждала нож на майка си и сестра си. Така стигнала и до специализирана клиника, в която лекувала зависимостта си и след месец престой там успяла да се спаси.

Сузанита  разказва и за скандалната си дебютна песен “Луцифер и Буда”, заради която от Закрила на детето се самосезирали, като пращали постоянно писма на родителите и на директора в училището.

Наблюдавали я зорко как ходи на училище и какво носи. Заради песента си била бита по улиците и тормозена, но не се спряла с провокациите. По думите й най-хубавото нещо в живота й е синът й Матиас. Продължава да се занимава с музика и да пуска още парчета на феновете.