Вижте Руската Барби от град Курган

Страницата на Кенова в Instagram се радва на невиждана популярност -  в социалната мрежа девойката има повече от 200 000 последователи

Топ
13:00 - 17 Ноември 2021
5929
Вижте Руската Барби от град Курган

Родители изваяха от щерка си пълно копие на Барби. За разлика от другите живи двойнички на легендарната кукла обаче Анжелика твърди, че не е прибягвала до пластически операции и сериозни козметични процедури. 29-годишната руска Барби е родом от град Курган. Анжелика Кенова за първи път видяла куклата на мечтите си, когато била едва на пет и веднага съзряла сходството си със синеоката красавица. 

 От своя страна родителите поощрявали интереса на момиченцето към образа на кокетната кукла, като редовно й купували всички нови корекционни Барби, правили й същите прически и й я обличани на подобие на любимата й играчка. „Милиони девойки по целия свят мечтаят да приличат на Барби, а аз успях да въплътя тази мечта“, признава Анжелика в социалните мрежи. За да съхрани кукленската си красота, Кенова редовно посещава процедури по разкрасяване, води здравословен начин ни живот, пет пъти седмично тренира с личен инструктор по фитнес и тича сутрин.

Руската Барби щателно избягва срещите и общуването си с журналисти и по тази причина за личния й живот се знае малко. Според запознати, Анжелика все още живее с родителите си и много се влияе от тяхното мнение. Освен това младата жена не излизала навън без личния си телохранител. Ако се вярва на слухове, ръката и сърцето на красавицата са все още свободни. По образование тя е детски психолог, но изкарва прехраната си като фотомодел.       

В това й качество кариерата на живата кукла процъфтява. ц, като много от постовете й са с открит рекламен характер. Почитатели на Анжелика отбелязват, че в последно време публикациите й в интернет стават все по-откровени и разкрепостени. Последователите на руската Барби в Instagram са убедени, че еротическият привкус на фотосите й целят привличане на по-широка публика.