Вижте уникалната диета на Лейди Гага

Личности
17:03 - 02 Март 2020
3454
Вижте уникалната диета на Лейди Гага

Ежедневието на Лейди Гага е доста натоварено. Попзвездата, която в петък пусна последния си хит „Stupid Love“, се опитва да изгрее и на сцената в Холивуд. Филмът ѝ „Роди се звезда“, в който си партнира с Брадли Купър, успя да ѝ донесе награда „Оскар“ за най-добра песен.

В същото време Гага работи и над последния си студиен албум и някак си успява да поддържа чудесна форма. Звездата постоянно публикува снимки в социалните мрежи, на които изглежда перфектно и това накара доста от феновете ѝ да се зачудят каква е тайната ѝ.

На този въпрос отговаря личната ѝ готвачка Бо О'Конър, която е и близка приятелка с изпълнителката. Двете израстват заедно, преследвайки своите мечти. Пред „The New Potato“, тя признава, че Гага винаги е била привлечена от изкуството, а той си е падал по храната. 

„В гимназията, аз винаги организирах вечери за своите приятели и всеки път успявах да превърна кухнята на нашите в истински хаос. Разбира се, Гага беше винаги замесена“. 

В момента работят заедно, а О'Конър се стреми изпълнителката да следва здравословния си начин на хранене независимо къде се намира. „Тя прави доста изтощителни турнета и затова не може да залага на лоши храни“, казва тя пред The Feast. 

Менюто на Гага зависи от местоположението на звездата и какви храни може да намери нейният екип в страната, която посещават. Това, от което изпълнителката се опитва да избяга, са силно обработените храни, както и тези, направени с бяло брашно. Вместо това тя залага на пълнозърнестите продукти.

Закуска:

О'Конър признава, че Гага яде доста здравословно и не си позволява да се отпусне дори и за миг. Сутрин изпълнителката предпочита да хапне яйца, задължително зеленчуци, кисело мляко, а понякога и плодове. 

Ако все пак звездата иска да хапне нещо вредно, екипът от готвачи се опитва всячески да намали калориите, които тя ще приеме. „Например, ако поиска филийки, ще изберем черен хляб вместо бял“, казва О'Конър. Той нарича това ястие „наполовина нездравословно“.

Снак: Между закуската и обяда Гага обича да похапва пълнозърнест геврек, оризовки, ядки, печен чипс или енергийни барчета. Тя разнообразява менюто си с пикантни и сладки неща, като например горчив шоколад или пък пакетче бадемово масло. 

Звездата също така се грижи и за хидратацията си по време на репетиции и концерти. По време на пътуване тя пие много чай, кокосова вода и фрешове от зелени зеленчуци. Гага не посяга към натуралните сокове в магазините, а по-скоро си прави вкъщи напитка от спанак, целина и къдраво зеле.

Обяд:

Обядът е времето, в което Гага залага на най-лекото меню. Според О'Конър, тя почти винаги залага на салати, където задължително присъства марулята. Въпреки това, тя не е единственият компонент в чинията на звездата. „Това не са обикновените салати, които всички ние ядем“. 

Вечеря:

Гага обича да се връща към корените си, що се отнася до любимите ѝ ястия. „Тя си е италианско момиче, така че обича червения сос“, казва О'Конър. Доста от семейните рецепти, по които се готви в дома на изпълнителката, се появяват и в книгата на баща ѝ „Joanne Trattoria Cookbook“.

За да бъде обаче ястието ѝ по-здравословно, изпълнителката залага на макаронени изделия, които да са без глутен. Често тя си похапва и киноа, сервирана със зеленчуци и скариди на скара, за да може да си набави нужния протеин. 

„Когато сме вкъщи, независимо дали аз ще готвя, или ще си поръчаме нещо, тя винаги залага на италиански ястия“, казва О'Конър пред „The New Potato“. Тя добавя, че Гага е доста добра готвачка и понякога готви за приятелите и гостите си.