Вижте в какъв лукс се къпе Азис

Костинбродският славей се похвали с апартамента от най-висока класа, в който е настанен по време на престоя си в Лас Вегас

Нещо за четене
17:38 - 13 Февруари 2024
10762
Вижте в какъв лукс се къпе Азис

Азис потъна в кралски лукс в Лас Вегас. Това става ясно от публикувано клипче в социалната мрежа от Краля на фолка, който се похвали с апартамента от най-висока класа, в който е настанен по време на престоя си там.

В момента Азис, Галена и Меди са на турне в САЩ и веселят българската общност отвъд океана в няколко различни щата. От публикацията е видно, че тримата фолк идоли са отседнали в президентския апартамент в един от хотелите на Доналд Тръмп, а луксозния интериор, показан в клипа на певеца, е наистина впечатляващ. Просторният апартамент заема два етажа, има и собствен асансьор, който води към спалните, както и стая за масажи.

“Когато Бионсе се снима в твоя апартамент в Лас Вегас” – отбеляза Азис, визирайки факта, че на същата топ локация е била и Бионсе, където направила фотосесия.

Припомняме, че през 2023-а при гостуването си в България, бащата на Бионсе похвали култовия фолк певец, сравнявайки го с дъщеря си.

“Вашата звезда Азис е като моята дъщеря Бийонсе. Той създава нова ера с неговата смелост да се превъплъщава и да обединява всички хора на планетата – не само хората от ЛГБТ, но и различните раси. Именно това направи моята дъщеря с един от първите си концерти.”