Вижте в какъв лукс ще се къпят момите от "Ергенът" (Снимки)

От Би Ти Ви не издават къде се намира локацията

Нещо за четене
13:13 - 24 Юли 2023
5009
Вижте в какъв лукс ще се къпят момите от "Ергенът" (Снимки)

И тази година момите от "Ергенът" ще се къпят в лукс. От страницата на предаването показаха новата вила, която разполага със собствена хеликоптерна площадка, невероятна градина с басейн и уникална гледка към морето. От Би Ти Ви не издават къде се намира мястото, където ще се снима форматът, но най-вероятно новата локация ще е в Гърция.

"Мечтаеш за райско кътче, на което да срещнеш любовта на живота си?
Луксозно, модерно, екзотично, красиво - това е имението, в което ще бъдат настанени дамите от трети сезон на най-вълнуващото телевизионно риалити "Ергенът". Времето напредва" - пишат от предаването във фейсбук.

Припомянме, че бизнесменът Александър Младенов е избраният от продуцентите ерген в третия сезон на романтичното риалити "Ергенът".  Алек е сред успелите млади предприемачи, който развива своя бизнес не само у нас, но и в Европа. Амбициран да превърне компанията си в световна марка, той не се страхува да взима решения и вярва, че за да успееш, трябва да рискуваш. Алек притежава вродени лидерски качества, знае какво иска, обича бързите скорости и силните усещания, но е изправен пред поредното силно предизвикателство в живота си - да намери своята дама, с която да сподели успехите си и да създаде семейство.