Владимир II: СССР се завърна, край на предателството от 1991 г.! (НА ЖИВО)

Руският президент призова за прекратяване на военните действия и връщане на масата за преговори, ама без окупираните територии

Новини
15:26 - 30 Септември 2022
7521
Владимир II: СССР се завърна, край на предателството от 1991 г.! (НА ЖИВО)

С типичното си закъснение от четвърт час руският диктатор Владимир Путин тържествено обяви пред вярната си клика присъединяването на ДНР, ЛНР, Херсон и Запорожие към Руската федерация.

Президентът предупреди "режима в Киев" веднага да спре огъня и обяви минута мълчание за жертвите на "фашизма".

Путин нарече проведените пред дулата на калашници фалшиви референдуми "изборът на народа".

Макар и завоалирано, Владимирович обяви завръщането на СССР, като нарече разпадането му от 1991 г. "трагедия" и "предателство", наложено на народа отвън.

"Това е волята на милиони хора”, посочи Путин, а думите му бяха последвани от бурни аплодисменти. Това е тяхното право за самоопределяне, категоричен беше Путин.

“Изборът на тези милиони хора се дължи на общата ни история. Това чувство на принадлежност не може да бъде отнето от никого. Те искаха единство”, заяви още Путин.

Руският президент повтори, че в продължение на години жителите на Донбас са били подложени на геноцид и обстрели.

“Хората от тези региони вече са наши граждани и ще останат наши граждани завинаги. Искам чудовищата на запада да го разберат ясно”, категорично посочи Путин.

Руският президент призова за прекратяване на военните действия и връщане на масата за преговори. Анексираните от Русия региони обаче няма да подлежат на преговори, защото “хората са направили своя избор”, посочи Путин.

Според Путин “алчният Запад” иска да направи Руската федерация своя “колония”. Заради това според руския президент се води тази “хибридна война” срещу Москва.

“Не искат да ни видят като свободно общество. Искат да ни виждат като тълпа роби”, категоричен беше Путин.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ