Владимир Каролев: Спокойно, с мен се държат много добре

Новини
13:27 - 26 Март 2020
1077
Владимир Каролев: Спокойно, с мен се държат много добре

"Съобщение до медиите и близо 60-те хиляди души, които са свързани с мен чрез фейсбук и други социални мрежи.", написа Владимир Каролев във фейсбук.

"От 12 медии се свързаха с мен с желание да коментирам задържането ми за 24 часа в РДВР Благоевград и повдигнатите ми от СГП обвинения. На всички отговорих, че постът ми от вчера е ясен и недвусмислен и няма какво повече да добавя. Наистина няма какво и моля журналистите да не ми звънят по тази тема. Ако желаете, както правилно вчера отразихте широко съобщението до пресата на СГП за задържането ми, отразете и публикуваното от мен вчера вечерта, но моля без интерпретации. Ако искате да говорим за икономика, финанси и Доналд Тръмп, съм на линия.

Имам сигурно над хиляда съобщения в телефона си изпратени чрез messenger на facebook, на фен страницата ми във facebook, на двата ми профила във facebook, както и чрез viber, whatsapp, linkedin и wechat. Благодаря на всички, които са ми писали, но няма как да отговоря на всички вас, поради което отговорих само на близките ми приятели.

Доста от вас питаха, как е било в ареста. Нормално. И да ви кажа, че както петимата полицаи в Разлог, така и всички полицаи в РДВР Благоевград и СДВР, с които трябваше да говоря и/или да ме пазят, и ескортират от Разлог до Благоевград, и на другия ден до София, се държаха много добре.

Хубав ден и не се спичайте."

P.S. Няма да коментирам под този пост. Освен, че е много ясен (което сигурно не се отнася за други мои постове), имам и доста работа."