Владо Карамазов едва не останал без ръка заради "Дяволското гърло" (ВИДЕО)

Актьорът на два пъти жестоко разпрал един и същи крайник, целият е в шевове и белези

Изповеди
08:36 - 01 Август 2019
4755
Владо Карамазов едва не останал без ръка заради "Дяволското гърло" (ВИДЕО)

Театралният секссимвол Владо Карамазов, който снима в района на Родопите сериала “Дяволското гърло”, има спомен за цял живот оттам - белези от шевове в смолянската болница, след като на два пъти едва не осакатил една и съща ръка в тежки инциденти. Това разказа самият Карамазов в един от видеодневниците, които публикува в личния си профил във фейсбук.

За една от сцените на сериала той замества Христо Петков - актьора, който играеше убиеца в сериала. Това не е проблем за кадрите, защото те не показват героя в лице, а като сянка на човек в гръб, който бяга. За сцената Карамазов трябвало да прескочи бетонна ограда.

“Спънах се и си раздрах ръката. Свих я в юмрук, за да не види екипът и да се завайка. Но след малко усетих, че джобът ми е в кръв. Отидох при един човек от екипа и му го показах. После отидох в банята на къщата, в която снимахме, омазах я с кръв и видях, че нещата са доста сериозни. Последва болница, шевове и сега белези”, разказва Карамазов. Но с това историята не свършва.

Два месеца след снимките той отива в Смолян с негов приятел. Претърпява инцидент с нож, и то на същата ръка. “Отново болница, отново шевове. Та сега на едната ми ръка имам 4 белега от 4 шева от смолянската болница. И това ако е случайност”, казва Карамазов.