Владо Карамазов плаче на Азорския архипелаг (СНИМКИ)

Звездата от „Дяволското гърло“ обиколя островите на Португалия в Северния атлантически океан без Юлиян Вергов

Нещо за четене
05:28 - 25 Юли 2019
7127
Владо Карамазов плаче на Азорския архипелаг (СНИМКИ)

Актьорът Владо Карамазов , който от няколко дни пътешества из Азорския архипелаг – острови на територия част от Португалия, а като усещане място на края на света, сподели интересни и вдъхновяващи кадри от обиколката си на поредното екзотично кътче.

„Мисля, че съм късметлия. Поне за някои неща. Вчерашната случка ще я помня и мисля дълго. Защото можеше да не стане така, да не стане по този начин, с тези хора. За някой случката ще е банална, но не е. Два часа прекарах с шестима непознати канадци и бяхме избрани да гледаме невероятното представление на природата. Защо природата си направи труда да изнесе този спектакъл на 7 човека -нямам представа. Тя криеше своите красоти в бяла пелена и бавно ни ги показваше. Показваше ги за секунди и ги скриваше. Но само как ни ги показваше! Викахме, плакахме, не вярвахме, че се случва. Е, такива 2 часа са си подарък за нещо. Най-хубавият ми подарък от живота!“, не скри въодушевлението си от островите в средата на Северния Атлантичеки океан звездата от сериалите „Дяволското гърло“ и „Откраднат живот“.

Странно, но с Карамазов на обиколка из Азорските острови не е твърде близкия му приятел Юлиян Вергов. Двамата актьори често скиторят заедно из света, което е ставало повод за появата на неприлични слухове. Ето част от снимките, споделени от Владо Карамазов в социалната мрежа Инстаграм: