Владо Манчев: Най-важното е, че ЦСКА си печели мачовете

Спорт
13:19 - 29 Ноември 2023
1846
Владо Манчев: Най-важното е, че ЦСКА си печели мачовете

Бившият играч на ЦСКА - Владимир Манчев, сподели мнението си за победата на ЦСКА над Етър с 2:0. Той коментира и разликата в класирането между "армейците" и Лудогорец.

"При тези условия победата се дължи на волята на играчите най-вече. Тези три точки бяха много важни. Видяхме, че и Лудогорец сбърка у дома срещу Славия и загуби с 2:3. В тези условия се играе много трудно. Етър се бориха докрай и тези три точки са много ценни за ЦСКА. Не можем да говорим за качество на играта, защото е безпредметно.

Това, че мачът се игра два дни, не е плюс за никого. Това е мъка и за футболисти, треньори, ръководители и организаторите на срещата, феновете на стадиона също не се чувстваха комфортно. В такива условия за мен не трябва да се играе футбол.

Ясно е каква е програмата и можеше спокойно да се прецени коя среща може да се изиграе и коя не. Да не се стига дотам отборите да пътуват из цяла България в лоши условия и да се харчат пари на вятъра", заяви той.

"ЦСКА се надявам да успее да задържи, а защо не и да увеличи аванса си на върха пред Лудогорец и Черно море. Отборът си печели мачовете, а това е най-важното. Дали лесно, или трудно, не е от значение.

След трудното начало ЦСКА реагира много добре и позитивите са много повече. Да не говорим, че и ако всичко е наред със стадиона и се започне ремонтът ще е страхотно. Това е много добра новина. Неприятното е, че ще трябва клубът да приема своите противници на стадион "Васил Левски". Да, съоръжението е добро, но не е "Българска армия"", завърши Манчевпред "Мач Телеграф".