Владо Пенев пред Lupa.bg: Обраха ме в Гранада, едва се прибрах

Дръзки испански крадци оставили любимеца на публиката без портфейл, лична карта и задграничен паспорт

Ексклузивно
11:41 - 03 Октомври 2019
19256
Владо Пенев пред Lupa.bg: Обраха ме в Гранада, едва се прибрах

Талантливият артист Владо Пенев е бил обран от дръзки крадци, докато се разхождал из Гранада, Испания, където бил на почивка заедно с приятелите си Юлиан Вергов, бившата му половинка Ирина Ялъмова, Теодора и Стефан Духовникови, Евтим Милошев и съпругата му Христина Апостолова, Захари Бахаров и жена му Диана Алексиева, както и Марта Вачкова.

Владо Пенев и дружината му в Испания

Лошата новина сподели пред Lupa.bg самият актьор. „Откраднаха ми портфейла, ако това се води за обран – да”, отговори на наш въпрос дали е верен слухът, че е паднал жертва на джебчии.

Въпреки конфуза артистът е категоричен, че това е една от най-хубавите му екскурзии в живота

„Бях си оставил портфейла в една чанта, която носех със себе си. Вътре, за съжаление, стояха личната ми карта и международният паспорт. Някой просто го открадна, не разбрах кой и как”, обясни Владо Пенев.

Талантите от България в испанска кръчма

„Кражбата ми създаде голям проблем на връщане, едва се прибрах, защото от полицията ми казаха, че е възможно да премина през границата с документ, който те ми издадоха, без да ходя до посолството в Мадрид. Все пак долу, в Гранада. Ако трябваше да си вадя пасаван, щеше да се наложи да пътувам до испанската столица. Полицаите обаче казаха, че мога да премина с техния документ и аз им се доверих. Отидох на летището, където се оказа, че не е съвсем така, но оправихме накрая и успях да се прибра”, завърши историята талантът.

По думите му въпреки конфуза разходката из Испания ще си остане една от най-хубавите екскурзии в живота му.