Влюбен ли е Геро в Джулиана Гани?

Актьорът има видими симпатии към русото изкушение, нищо че е щастливо женен

Нещо за четене
13:41 - 25 Март 2024
7669
Влюбен ли е Геро в Джулиана Гани?

Малко мъже могат да устоят на силиконката Джулиана Гани и изглежда, Герасим Георгиев – Геро не е сред тях. Наблюдателни зрители установиха, че актьорът определено има симпатии към русото изкушение.

„Само на мен ли ми се струва, че Геро си пада по Джулиана Гани, даже малко се спича от нея. Много е сладък така” – коментира фенка на забавното предаване. „Уикенд” също забеляза, че до Гани грамадният Геро се държи като влюбен тийнейджър, който се притеснява около харесваното момиче.

„Геро харесва Джули и си отиват!” – пише друга зрителка, а мъж й отговаря „банковата му сметка е дебела колкото него, ще я бъде тая работа”. Явно визирайки, че силиконката си пада по заможни мъже, всъщност е точно обратното. Джулиана Гани винаги си избира обикновени момчета, без големи финансови възможности, за да може тя да е човекът с парите и да командва в семейството. Джулката има три брака, два от които провалени, като и трите са с мъже, значително по-бедни от нея. Последният й съпруг Теодор Гецов е редови полицай във Велико Търново, който взима около 2000 лв. заплата, колкото печели Джулката за няколко часа.

Геро също е семеен от много години и със съпругата му Цвета Гагарова имат дъщеря Йохана. Гагарова по образование е кинезитерапевт, но работи като репортер в Нова телевизия. Тя избира журналистиката пред медицината през 2006 г., когато започва работа в телевизия „Здраве”. Дотогава се труди като кинезитерапевт в болницата по кардиохирургия „Света Екатерина”. Интересите й са насочени към спорта, медицината и театъра. Двамата са семейство от 16 години.

„Още си спомням как тогава стана всичко. Бях водещ на предаването „Горчиво” по Би Ти Ви, а продуцент му беше Къци Вапцаров. Тъкмо бяхме готови с ремонта на апартамента ми и аз се реших на тази стъпка – да предложа брак. Бяхме се занулили до стотинката. Обадих се на Къци и го помолих да ми плати напред. Той ме пита защо, отговорих му – да се оженя. И той се зарадва”, спомня си днес Геро, който е верен на жена си, но сърцето го тегли към Малката Джулка с големите бомби.

Едва ли Герасим ще развали семейството си заради сликонката, нито пък тя ще му обърне внимание, защото си пада само по атлетични мъже, но пък отстрани си личат симпатиите на Геро към сексбомбата, която е сред изненадите в този сезон на „Капките”. Носителката на титлата „Мис Силикон” е единствената извън сферата на музиката и актьорството, но се справя не по-лошо от останалите.

„Каквато ще да е песента, но Джулиана се справи. Приятно започнах да се изненадвам от нея. А най-хубавото в това момиче, поне за мен, е, че е много позитивна. Донякъде ми напомня на Софи Маринова, която също е изключително позитивен, естествен и добронамерен човек. И пее зверски добре” – коментира зрителка на „Като две капки вода”, а мнението й е подкрепено от над 150 човека.