Влюбена жена: Ивет Горанова вдигна на ръце Тодор в "Денсинг старс"

Нещо за четене
22:46 - 02 Април 2024
11525
Влюбена жена: Ивет Горанова вдигна на ръце Тодор в "Денсинг старс"

Каратистката Ивет Горанова доказа, че е шампионка на всеки терен. Златната медалистка от Токио с лекота вдигна във въздуха партньора си в „Денсинг старс“ Тодор тази вечер, докато двамата танцуваха хип-хоп, и предизвика еуфория.

Ивет понесе на ръце професионалния танцьор по време на техния хип-хоп на хит на британската група „Колдплей“. И публиката, и журито изпаднаха в екстаз.

„Влюбената жена е в състояние да хване мъжа и да го носи на ръце“, възкликна Илияна Раева. „Победихте гравитацията! Ти подхвърли него, а той – теб“, допълни и другия член на журито Галена Великова. Възхитени, съдиите им вдигнаха 40 максимални точки.

В шоуто олимпийската шампионка призна, че сърцето й вече е заето. „Влюбена съм!“, заяви Ивет. Тя не разкри кой е избраникът й, но даде да се разбере, че не става дума за Тодор. Много зрители се разочароваха от признанието й, защото двамата са идеална двойка. Ивет и Тодор си партнират отлично на дансинга, а танцьорът често и с удоволствие позволява на спортистката да го командва.