Внимание, дами: Свежа порция мъже в Hell’s Kitchen ще ви изпоти, но не с манджа

Секси готвачи с горещи тела размятат мускули и тигани в новия сезон на риалитито

Новини
18:30 - 21 Февруари 2023
10705
Внимание, дами: Свежа порция мъже в Hell’s Kitchen ще ви изпоти, но не с манджа

Младите, а и не чак толкова, момичета снощи залепнаха пред телевизорите и едва ли нещо ще има силата да ги отлепи, поне докато не отпаднат някои от обектите на техните мокри блянове, участващи в току-що започналия сезон на готварското риалити Hell’s Kitchen.

Съпрузи и гаджета имат реални основания за ревност защото лигите на половинките им потекоха и то не заради вкусните гозби, а от гледките на стегнати мъжки тела.

Единият „овлажнител“ на въздуха в семейното ложе се казва Емануел Июджи, отбелязва lifeonline.bg. Той е сред най-горещите и секси готвачи в България и по-рано беше звезда в „MasterChef“, а от снощи е в звездния отбор на Hell’s Kitchen.

Женската аудитория обаче да не си мисли, че Емануел ще им готви мусака, боб и пълнени чушки. Е, вероятно може да спастри и някоя традиционни нашенски манджа, но той е майстор на всякакви изискани деликатеси.

Емо е балкански шампион по класически културизъм с две републикански титли, завършил е професионално обучение за персонален треньор в НСА-Васил Левски, както и индустриален мениджмънт в ХТМУ.

Започнал е да тренира на 13 г., с мотивацията да придобие самочувствие, по-здраво тяло и да покачи килограми, тъй като е бил слабичък за възрастта си.

Кулинарията обаче също му е страст, а това го отвежда до различни риалити формати. Нещо повече – той е написал книгата „Направи диетата вкусна“, в която споделя тайните си за перфектно тяло и вкусна храна.

Емануел е активен спортист и в момента, помага на доста хора да постигнат мечтаната форма с тренировки и хранителен режим.

„Всичко, което сънувате, аз мога да ви го приготвя“, пък обеща във визитката си друг от атрактивните участници в Hell’s Kitchen тази година.

Става въпрос за Станислав Иванов, който по принцип е от Ямбол, но има малка работилница за торти в Перник.

Славата му обаче се носи далеч извън пределите на Перник, тъй като в профила си в TikTok има над 150 хил. последователи! А до тях стига по твърде интересен начин.

Станислав първо качвал съдържание как прави сладкарски неща, но фокусът бил само върху тях и ръцете му. Един ден обаче решил да пробва нещо по-различно – снимал се как готви гол до кръста. И фен масата в профила му набъбнала екстремно.

Но не това е най-интересната му история.

Голямата пикантерия в живота му е свързана с разюздана мадама, каубойска шапка, пликче с дамски прашки и… конска маска.

Иначе Станислав признава, че няма проблем с жените. Никога не е имал, а и с такава визия едва ли би могъл. Той обаче е намерил своята половинка и от известно време вече е сгоден. Е, това едва ли е проблем да ви пожелаем „Бон апети!“.