Внимание, Марешки на хоризонта!

Лидерът на "Воля" избра да се кандидатира като независим, за да може да го изберат мажоритарно

Новини
19:49 - 26 Февруари 2023
7665
Внимание, Марешки на хоризонта!

Нашите депутати така са извратили закона, че реално никой досега не е успял да стане мажоритарен народен представител – това ми е мотивация. Това заяви бившият депутат Веселин Марешки в ефира на Нова телевизия.

„Аз съм на страната на хората, които не искат да гласуват, защото няма за кого. Приятели ме мотивират да се върна в политиката, защото няма за кого да гласуват”, обясни той.

По повод това, че Марешки получи 4 години затвор за изнудване и сега обжалва, той обясни: „Варненският съд си е някакъв съд, това не е окончателно и не съм осъждан. Единият варненски съд ме оневини. Няма присъда още.”

Той обясни, че целта му не е депутатски имунитет.

„Аз съм казвал, че за да има честни избори, трябват две неща – видеонаблюдение и четене на разписки на машините. Тогава ми се смееха, а сега излиза някой и казва точно това”, каза още той.

„С Костадин Костадинов нямам нищо общо. То е ясно, че съм го ударил, но той се появи в защита на един незаконен строеж. Този спор отдавна е решен. Не съжалявам, защото съм на страната на правдата. Ударих му шамар, но аз нямам против него. Вижте как хубаво си играе картите”, допълни той.

По повод проблемите с бизнеса с горива, той обясни: „Никога не фалирам, много съм си добре, не ме мислете. Излязохме с огромна печалба от това. Запалени ни бяха няколко коли обаче. Аз вече не се занимавам с това, продадох го много успешно. Откривам обаче нова бензиностанция.”