Внимание, МВР: Изроди с брадви ще леят кръв на протеста

Политика
18:35 - 09 Септември 2020
10842
Внимание, МВР: Изроди с брадви ще леят кръв на протеста

Провокатори се готвят да опорочат протеста срещу властта с кървави атаки над полицията. Това гласи сигнал до Lupa.bg от читател, видял с очите си подготовката на платените лумпени, които искат да залеят с кръв втората серия на Великото народно въстание, планирано за утре, 10 септември.

„Изродите са готови на всичко, за да заработят парите, обещани им от задкулисни играчи, които искат да превърнат протеста на гневните българи в кървав метеж. Групичка безработни фенове на наркотиците вече са готови за истинска война с полицията. Бандитите се изхитриха и направиха плакати, чиито дръжки всъщност са саповете на брадви.

Отзад остриетата са добре замаскирани с цветно тиксо, така че успеят да минат проверката на МВР. Помежду си се хвалят, че нито каска, нито броня щяла да спаси ченгетата от удар с топор. Нямат никакъв страх и се заканват да размахат стоманата срещу полицията”, гневен е читателят на Lupa.bg.

По думите му провокациите към органите на реда били планирани точно за повторението на Великото народно въстание в четвъртък.

Целта била целият свят да научи за случващото се в България, независимо от цената, която трябва да платят. „С брадва на протест? Може да има убити, предупреждавам всички, които искат да протестират мирно, да внимават за лумпени на площада. Трагедията може да стане за секунди”, завърши читателят на Lupa.bg.

Снимки: Булфото