Внимание! Сексът е противопоказен днес

През този ден не е добре да предприемате и да започвате нищо, съветват астролозите

Нещо за четене
08:16 - 05 Април 2024
7157
Внимание! Сексът е противопоказен днес

Луната е в знак Водолей и се движи на празен ход от 08:41 ч. до 14:14 ч. Не вървете на дълги разстояния, не стойте дълго време прави. Уязвими са глезените и очите. Нищо важно да не се предприема.

Луната влиза в знак Риби в 14:14 ч., където ще остане до 14:26 ч. на 7 април. Ходилата не бива да се натоварват, да се снижи всяка физическа активност и натоварване.

Лунен календар: 26 лунен ден от 05:32 ч. на 5 април до 05:58 ч. на 6 април
Енергийният поток на деня е насочен към вътрешния свят, предоставяйки възможност за дълбоко потапяне в самосъзнанието и разбирането на собствените проблеми. Възможно е да се появи желание да се оттеглите от обществото и да се уедините. Важно е да се вслушвате в собствените си емоции и да не позволявате на настроенията ви да ви контролират.

Това е един от опасните и критични дни, през който хората са предразположени повече към конфликти.

Контактите в този ден трябва да бъдат ограничени възможно най-много, общувайте само когато е необходимо или с най-надеждните хора. Избягвайте суматохата в пазаруването, клюките. По-добре е да спестите пари - има опасност да ги пропилеете или загубите.

Добре е да се съблюдава златната среда в емоционален план, тъй като за деня е характерна емоционална нестабилност, честа смяна в настроенията, водещи до спорове, конфликти и скандали. Особено внимателни да бъдат шофьорите. Възможни аварии, стълкновения по пътищата и други неприятности чакат тези, които не са предпазливи и благоразумни. Отнасяйте се към всичко ставащо с известна доза ирония и каквото и да става, не губете чувството си за хумор. Благоприятно за посещение на църква или храм.

Сега хората са склонни към лекомислено поведение, да прахосват пари на вятъра, да правят ненужни покупки.

Нараства опасността от кражби и загуби. Трябва да бъдете максимално сериозни и внимателни.

През този ден не е добре да предприемате и да започвате нищо, тъй като всичко ще донесе по-скоро загуби и вреда. Да не се бърза с важни начинания, тъй като денят е катастрофално неподходящ за това. И дори да ви се струва, че всичко върви по план и се получава, не се заблуждавайте: да, определено ще постигнете резултати, но подробен анализ ще се окаже, че всички положени усилия са били напразни. Не се препоръчва физическо натоварване. Не трябва да изразходвате енергията си напразно, затова се препоръчва

да се въздържате от активни действия, повече време да почивате и да не хабите силите си.

Колкото е по-проста храната на деня, толкова по-добре. Може да се проведе гладуване. В двадесет и шести лунен ден е добре да се изключи месото, но ако ви е трудно, можете да консумирате риба, яйца, морски дарове и гъби.

Сексът е противопоказен в този ден.

Подстригване и подравняване на косата не планирайте. Това може да доведе до сриване на вътрешната енергия и до депресии.

Сънищата днес имат отношение към важни решения във вашия живот. Да видите на сън кошмари – означава прояснение на заплетени ситуации. Образите в съня отразяват тъмната страна на човешката личност, изплуват от подсъзнанието, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.