Внучките на Гуна Иванова изневериха на народната музика

Топ
21:33 - 10 Октомври 2019
51403
Внучките на Гуна Иванова изневериха на народната музика

Внучките на народната певица Гуна Иванова се представиха в съвсем различна светлина. Ива и Велислава Костадинови изненадаха феновете си с поп песен на фолклорна основа. В парчето „Чула ли си“ текстът и музиката са народни, а за аранжимента са се доверили на актуалния хитмейкър Светлин Къслев, научи Lupa.bg.

            „Отдавна искахме да направим такава песен, но чакахме подходящия момент. Със Светлин Къслев се познаваме от три години и за нас е важно, че той освен прекрасен музикант, е и страхотен човек. Направихме среща и още същият ден той започна работа по песента. Беше много вълнуващо, всичко се случи за миг!“, разказват чаровните сестри.

Видеоклипът също е различен от народната музика. Сниман е в Белчин, а танцьорите пресъздават фолклорния танц по изцяло новаторски начин.

            „Изключително сме щастливи, че за този проект работим с млади хора, всеки един новатор в своята си дейност! Това е един прекрасен екип от студиото до снимачната площадка. Всеки сам по себе си прегърна идеята и изрази част от себе си за завършека на тази песен!“, не крият емоциите си Ива и Велислава.