Внукът на Пугачова се скри във вилата на баба си

Примата избяга с мъжа си в Израел

Топ
16:18 - 10 Май 2022
5740
Внукът на Пугачова се скри във вилата на баба си

Внукът на известната руска певица Алла Пугачова, актьорът и музикант Никита Пресняков е избягал от столицата и се е преместил да живее на вилата на баба си в Московска област. Това стана известно от канала му в телеграм. Младият изпълнител опроверга слуховете, че към момента на заминаването на Пугачова той се е установил в нейния замък в село Гряз край Москва.

Никита признава, че наистина живее в къщата на баба си, но не в луксозното й имение, а в обикновена селска къща. Пресняков подчерта, че я ремонтира за своя сметка.

„Инвестирам честно спечелените си пари в нашата семейна къща“, посочи певецът. По-рано стана ясно, че Пугачова е заминала за Израел заедно със съпруга си комика Максим Галкин.

Това става ясно от видео, качено в социалните мрежи от мъжа на певицата. Въпреки че преди време изпълнителката на хита „Миллион алых роз“ заяви, че ще замине само на почивка и не е емигрирала, според запознати тя няма намерение да се връща в родината си. Нещо повече – Максим в момента изнася концерти в Израел. Близки до звездното семейство дори твърдят, че Алла и Максим възнамеряват да продадат замъка си край Москва и да се преместят на постоянна основа в чужбина.