Водеща от Нова тв откри писмо в бутилка

Аделина Радева намерила шишето с послание преди 3 години на къмпинг „Градина“ и така се сдобила с руско другарче

Нещо за четене
05:27 - 19 Юли 2019
8185
Водеща от Нова тв откри писмо в бутилка

Водещата на сутрешния блок „Здравей, България“ по Нова тв Аделина Радева е сред щастливките, откривали писмо в бутилка на брега. Чаровната журналистка си спомни покрай историята с откритото писмо с 10 лева в пластмасово шише, че и тя самата е намирала послание, запечатано в бутилка и хвърлено в морето.

„Случи ми се преди 3 години на къмпинг „Градина“. Намерих бутилка на самия бряг, отворих я и вътре имаше писмо. Само че модерно писмо, съобразено със съвремието ни. Човекът беше оставил мобилния си телефон. Обадих му се и така се сдобих с руско другарче“, разказа любопитната случка Аделина Радева в ефира на Нова тв. Тя деликатно премълча дали бутилката е била стъклена, или пластасова и дали вътре в нея е имало 10 лева за кафенце...

Преди дни история с пластмасово шише, писмо и 10 лева, скараха романтици и природозащитници. Първите се прехласнаха от семейство Василеви, метнали в морето край Поморие писъмце в бутилка с текст: „Здравейте! Ние сме сем. Василеви и за поредна година бяхме в Поморие и на прекрасното море! Желаем и на Вас поне толкова щастие и любов, колкото нашата! Изпийте 1 кафе за наше здраве“. Сурови природозащитници обаче порицаха романтиците Василеви и феновете им с разумен довод – пластмасата замърсява Черно море!

Писмото, пуснато в морето от семейство Василеви, което скара природозащитници и романтици