Война Гала – Силвена Роу

Топ готвачката се опитва да се уреди с предаване в Нова телевизия

Нещо за четене
14:36 - 06 Октомври 2022
4531
Война Гала – Силвена Роу

Слуховете, че Силвена Роу се опитва да се уреди с предаване в Нова телевизия, изнервиха екипа на Гала. След като готвачката се появи на премиерата на сериала „С река на сърцето“, мнозина заподозряха, че тя си търси нов ефир, след като предаването й по Би Ти Ви издържа само един сезон, а от „Мастършеф“ е аут заради изцяло нови членове на журито. Преди дни кулинарката показа поредната си процедура, с която се поддържа във форма, така че да изглажда на 30 години, на колкото се чувства. С нея се изсмуква излишната вода от организма, като едновременно с това се стимулира работата на лимфните възли.

След нея човек се чувства лек като перце, твърдят опитвали я. Явно ководещият на Гала Георги Блажев не е сред тях, защото той откровено се подигра с кулинарката. Блажев публикува снимката на Силвена с ироничен текст: „Когато простреш и отговориш на два мейла“, намеквайки, че готвачката се е преработила от съвсем лесни дамски задължения, защото сега е безработна и няма какво да прави, пише Хотнюз.

Явно Блажев е притеснен, че Силвена може да поиска да смени Гала или поне да стане нейна ководеща и неговото място да изстине. Припомняме, че Роу бе поканена от Магърдич Халваджиян да помага на Рачков преди години, но тя тогава отказа. Междувременно тя стана баба за втори път, отново на внучка. В пандемията се роди първата, а преди дни Роу стана баба отново. Тя има двама синове, но никой не я е виждал с баща им.