Война Тейлър Суифт - Били Айлиш: Само една може да е No.1

Паевиците влязоха в жестока битка помежду си

Нещо за четене
14:15 - 12 Юни 2024
8527
Война Тейлър Суифт - Били Айлиш: Само една може да е No.1

Тейлър Суифт изобщо не била обезпокоена от очевидните многократни опити на колежката си Били Айлиш да я засегне. Според близки до блондинката, Тей Тей била твърде заета да разпродава стадиони по целия свят и нямала време да се занимава със завистливите изблици на колежката си.

Според писанията в медиите двете суперзвезди през последните седмици са в "ожесточена" битка помежду си за първото място в класацията за албуми на Billboard.

И въпреки че в миналото двете публично взаимно се хвалеха, феновете на Тейлър смятат, че 22-годишната Били я е нападала в поредица от интервюта.

Айлиш нарече тричасовите концерти "психопатични",

явно визирайки шоутата на Тейлър, които са именно в този часови диапазон. Освен това осъди "разточителната" практика на издаване на многобройни винилови версии на албуми (както направи Суифт за новата си тава The Tortured Poets Department.)

Близък до изпълнителката на Bad Blood заявил пред Daily Mail, че тя

не обръщала никакво внимание на своята "ревнива" колежка

и вместо това предпочитала да се съсредоточи върху работата си.

"Тейлър не се притеснява от продължаващите фини удари на Били, защото е твърде заета да разпродава стадиони и да пътува по света", казал той.

"За нея е ясно, че Били може да има нещо срещу нея и че то може да произтича от ревност.

Но Били е новак в играта в сравнение с Тейлър. Тя наистина трябва да се съсредоточи върху собствения си албум и да го популяризира, вместо да се опитва да разруши друга изпълнителка. Твърди, че е за овластяването на жените, но не изглежда да го прави."

Това твърдение идва дни след като друг запознат заяви, че Тейлър настройва феновете си да мразят Били.

"Всеки път, когато Тейлър завижда на успеха на свой връстник, тя

прави всичко възможно, за да се увери, че феновете ѝ започват злобни онлайн кампании,

за да свалят този човек, без изобщо да им казва да спрат. И всичко това, докато действа под прикритието, че е любимката на Америка", сподели тогава близък на Айлиш.

Дуото се бори за върховете на класациите през последния месец и половина.