Войната Кулезич - Карбовски пак се разгоря

Водещата на "Честно казано" захапа своя колега като разпространител на руска пропаганда в България

Новини
17:05 - 20 Юли 2023
8313
Войната Кулезич - Карбовски пак се разгоря

Старата война между журналистите Люба Кулезич и Мартин Карбовски отново се разгоря, видя Lupa.bg. Водещата на "Честно казано" захапа Карбовски като разпространител на руска пропаганда в България. Повод за това стана съобщение, което водещата получила по вайбър от неин познат за войната между Русия и Украйна. То било уж някакво пророчество, че Украйна ще изчезне, западът ще се самоликвидира, а Русия ще триумфира.

Кулезич го нарече "словесна помия" и "пропагандна повърня" и добави, че "под него биха се подписали геополитически пророци като Карбовски, Волгин, Сончето Момчилова от СЕМ, стига да я понапудрят с метафизични прозрения за необятната руска душа". Предсказанието било на Зайнудин Кабаев от столицата на Казахстан - Астана.

"Ако такъв индивид съществува изобщо, нищо чудно Карбовски вече да го е поканил за онлайн сеанс в ютюб предаването си. Ще е чудна компания на вещерите и вещерките на руската пропаганда в неговия тъй патриотичен канал", отсече журналистката.

Припомняме, че Кулезич и Карбовски кръстосаха шпаги преди 10-ина и повече години. Повод за скандала тогава стана гостуване на Владо Кузов в предаване на Кулезич. Карбовски реагира с есемес до Кулезич, в което пише:

„Е, надсра се! Реабилитираш педофили и гейове! Дърта рейтингова ку*ва!". Кинокритичката му отвърна с въпроса защо се държи невъзпитано.

"Не ми трябва възпитание да ти кажа истината. Запомни кога се надсра. Това и съдебната система не го направи за педофила. Помилва го ти за единия рейтинг, дърто!", отговари й Мартин Карбовски. „Дерзай, дерзай, има още. И прочети обвинителния акт . Кузов е молил децата да им направи свирка. Днес ти му направи, без да те моли. Дърто!”, не му остана длъжна Кулезич.

Епичните сблъсъци между двамата продължават и след това в различни тв формати.