Войната продължава: Андреа Банда отвърна на Панделиева

"Лицето на демокрацията" не скри критиката си към новата водеща на БНТ

Новини
13:20 - 12 Февруари 2024
14987
Войната продължава: Андреа Банда отвърна на Панделиева

Преди няколко дни журналистка Лияна Панделиева попиля новата водеща на предаването "Вечерното шоу" на БНТ. "Лицето на демокрацията" не скри критиката си към Андреа Банда, която явно се е засегнала от коментара и отвърна на журналистката, видя Lupa.bg. Ето какво написа Банда:

"Накара ме да се замисля за тази по-възрастна дама, която тия дни почти написа книга за мен, толкова била възмутена. Влязла в профила ми и не разбрала видео от рекламна кампания, в което иронизирам както себе си, така и идеята за типичната Инфлуенсърка. Приела го сериозно и ме цитира.
Видяла темите, за които говоря, меметата, които споделям, не разпознала нищо и решила, че съм безкрайно тъпа. Не знае за сторитата, в които говоря за сериозни теми, и сякаш не е забелязала сатирата, видяла е само фешън рийловете. Иска да гледа само хора като Жоро Любенов, даже май е казала нещо от сорта “жалко, че не може да се клонира”.
Не зная какво е да те е страх от новото - сигурно е ужасно, затова не ѝ се сърдя.
Не зная какво е да не отваряш ума си и за теми, които са вън от сферата ти на интереси.
Не зная и какво да имаш мнението си за абсолютна и единствена истина. Ако знаех, щях да кажа, че дамата не е толкова умна и свежа, за колкото се има, но мама ме е възпитала добре и няма да го кажа на глас".