Войната продължава! Диана: Вергов се изгаври с "Българската Коледа"

Актрисата припомни как нейният популярен колега е поместил в края на ноември 2017 г. своя снимка от... тоалетната на Народния театър

Новини
16:45 - 20 Февруари 2024
4975
Войната продължава! Диана: Вергов се изгаври с "Българската Коледа"

"Нарекох Юлиан Вергов "изрод" и "рецидивист с психични отклонения", защото се изгаври с една изключително благородна инициатива - "Българската Коледа!", каза актрисата Диана Димитрова. Тя припомни как нейният популярен колега е поместил в края на ноември 2017 г. своя снимка от... тоалетната на Народния театър.

"Само три седмици преди да бъде водещ на церемонията в Народния театър, господинът публикува снимка във фейсбук страницата си със събути гащи как се изхожда брутално по голяма нужда в тоалетната на Народния театър. На снимката се виждат голите му задни части. Господинът я публикува три седмици преди да бъде водещ на "Българската Коледа", която също се провежда в Народния театър", изригна звездата от "Откраднат живот".

Вчера Димитрова помести обширен пост, в който твърди, че Вергов манипулира общественото мнение у нас в своя полза, докато на практика в своите снимки, действия и публични признания се е самопредставил в коренно различна светлина. За което Димитрова си е позволила да го нарече с "обидни" според него квалификации в социалните мрежи.