Войната продължава: Нора Недкова и Джулиана Гани отново се хванаха за косите

Джугани изнудва и заплашва да направи мръсно на фирми, ако не й бутнат някой лев, за да ги рекламира в нета - заяви авторката на фразата "Макароните са храна за простолюдието“

Нещо за четене
11:35 - 25 Юли 2022
4460
Войната продължава: Нора Недкова и Джулиана Гани отново се хванаха за косите

Плеймейтката Нора Недкова нападна Джулиана Гани по време на лайв за феновете, в който певицата Андреа говореше за новия си клип.

Недкова, която е част от клипа, каза на живо: „Джугани (както нарича колежката си – б.р.) изнудва и заплашва да направи мръсно на фирми, ако не й бутнат някой лев, за да ги рекламира в нета. „После ще ти кажа какво още прави тая, която никой вече не може да понася, защото изнудва хората, барем извади някоя пара“, изсъска Нора по адрес на Гани.

Разбира се, Джулиана е научила от социалните мрежи за това и отвърнала, че Недкова не може да й стъпи на кутрето на левия крак и че завижда затова, че самата нея никой не я искал за подобен род дейности.

„А и как да я искат като е проста и тъпа като овца, така че да не говори за мен, а да вземе малко да се ошлайфа и образова“, погнала я Гани.

Всъщност оттам и започна май омразата между двете преди време. Джулиана се бе появила при Цитиридис и на въпроса му коя е най-тъпата от племеймейките и от силиконките, тя отговори – Нора Недкова.

Видеото на Андреа:

https://www.instagram.com/tv/CgU3aqkIKGL/?utm_source=ig_web_copy_link