Втори участник от "Игри на волята" е в болница. Какво става?

Благомир Мастагарков стресна феновете си със стори в Инстаграм

Нещо за четене
10:18 - 26 Януари 2024
13127
Втори участник от "Игри на волята" е в болница. Какво става?

Втори участник от "Игри на волята" в рамките само на дни публикува в социалните мрежи снимки от болница.

Благомир Мастагарков от "Игри на волята" стресна феновете си, след като пусна снимка на стори в официалния си профил в Инстаграм.

На краткото видео се вижда, че той е на системи, а феновете му започнаха да се притесняват за здравословното състояние на мачото и да се чудят какво му е всъщност.

Видимо Мастагарков е в отлично здравословно състояние и се предполага, че

се е подложил на така нашумелия метод за интравенозни терапии,

на които се доверяват много популярни личности у нас, а и не само.

Предвид грипната обстановка, сигурно бившият футболист на Локомотив Пловдив е решил да подсили имунната си система. Въпреки това, последователите му са загрижени за здравословното му състояние.

Интравенозните терапии представляват доставяне на коктейл от витамини, антиоксиданти, минерали и други полезни вещества директно в кръвния поток, като така се осигурява мигновеното им и пълно усвояване от организма. В зависимост от съдържанието на полезния коктейл, той може да повиши имунната защита на пациента, да противодейства на възпалителни процеси, да ускори метаболизма и детоксикацията, да повиши физическата и ментална сила.

Припомняме, че преди дни победителят от петия сезон на „Игри на волята” Иван Рълев претърпя инцидент по време на ски в Банско. Той публикува снимки в Instagram от болницата, на които се вижда, че е със счупена ръка, след като преди това е карал ски в зимния ни курорт.