Взима пример от Андреа: Камелия по зърна (Снимка 18+)

Изпълнителката е сред певиците, които не полагат особени усилия да прикриват бюста си

Нещо за четене
11:56 - 17 Октомври 2022
9380
Взима пример от Андреа: Камелия по зърна (Снимка 18+)

Камелия взе лош пример от своята колежка Андреа и се изтипоса по зърна в инстаграм. Блондинката пусна фото по потниче, а едната й гърда умишлено е извън дрехата. Загорели мъже веднага засипаха с комплименти огнената изпълнителка и под кадъра нямаше нито един отрицателен коментар, видя Lupa.bg.

Андреа често е критикувана за подобни голи снимки, но Камелия отнесе само похвали за порно кадъра. Самата Камелия е сред певиците, които не полагат особени усилия да прикриват бюста си. Тя сама споделя в социалните мрежи снимки, на които ѝ се вижда почти всичко, но наскоро в свое интервю заяви, че никога не е като останалите си колежки, които лесно свалят дрехите

Не са малко и случаите, в които гърдите ѝ изскачат от тоалета по време на участия, но явно секси блондинката има къса памет. 

"Никога не съм прекрачвала границата, да стоя пошло и вулгарно. Това е вътрешна хигиена. Веднъж излязох по лепенки на сцената. Блестяха в розови и жълто с едни кръстчета. Беше шок за всички, освен за мен. Балетът си сбърка стъпките и продуцентът ми каза: "Уби ги всички" - заяви в свое интервю Камелия, която явно не смята фотосите по зърна за вулгарни.