Яна Маринова: Гаджето ми ме смилаше от бой

Нещо за четене
11:50 - 11 Януари 2022
10308
Яна Маринова: Гаджето ми ме смилаше от бой

Яна Маринова се изповяда пред Мариян Станков - Мон Дьо в предаването "Събуди се". Историята на една дъщеря, преживяла огнения ад на домашното насилие.

"Създадох Яна Маринова като един продукт, който трябва да е успешен, просто защото още като малка, на улицата, гладна, без любов, с ужасен страх, че няма да успея си казах, че трябва да създам продукт", сподели 43-годишната актриса.

"Пораснах в страшно интересен живот. Той беше свързан с родителите ми - те бяха адски интелигентни, надскочили времето си, особено майка ми. Те нямаха възможност да разберат, че унищожителната връзка, която имаха, беше унищожителна за мен", категорична е Яна.

"Бях на 7, когато за пръв път свикнах, че трябва да се оправям сама, защото беше невъзможно да се живее вкъщи. От една страна заради домашното насилие, а от друга заради огромното пристрастяване към интересния начин на живот - още от дете да си по дискотеки, да искаш да бъдеш герой от филм... Всички тези неща ме направиха пристрастена към адреналина, към това, когато ме обичат или обичам, да е толкова възпламеняващо, че да е на границата на това да ти "запали всички клечки кибрит" и просто да те няма", признава актрисата.

"Осъзнавам, че много неща в живота си съм ги правила, въпреки че се опитвах да вървя срещу всичко, което майка ми ме е учила. Въпреки че се поддадох на това време, което беше мутробарок, както съм го кръстила. Въпреки че имаше моменти, в които ходех по чалгите, вместо да си отида при книгите. Въпреки че по улиците се стреляше и аз попадах в болница, защото съм улучена. Въпреки че имах тогава гадже, което ме смилаше от бой и което явно съм си намерила, за да ѝ докажа, че и аз мога да съм толкова готина и да съм такъв герой от филм като нея", каза още красавицата.

"Даниела, майка ми, Дункела от "Дружба", така ѝ казваха, защото беше и мъжкарана на всичкото отгоре, ходи с минижуп и яде шамарите от техните заради това, че се разхожда така. Нямаше клуб в София, в България, в който да не може да влезе, когато си пожелае. Водеше ме в тогавашната "Ялта", за да ме учи как да танцувам и да не съм като дървено човече. Тя ме научи също, че мога да имам 2 стотинки в джоба си, но да съм царицата на партито. Ако беше в днешно време, щеше да е супер успешна, популярна и родендрол", разказа Яна.