Яни печели "Фермата"?

Русокоското е фаворит на публиката, както и на голяма част от участниците

Нещо за четене
21:40 - 02 Декември 2022
29827
Яни печели "Фермата"?

Яни Андреев, който спечели третия сезон на „Фермата“, най-вероятно ще победи и в осмия сезон на шоуто. Русокоското е фаворит на публиката, както и на голяма част от участниците. Финалът на аграрното риалити наближава, а напрежението в стопанството става все по-непоносимо.

До 10 декември остават само няколко дни и с всеки изминал дуел паричната награда се доближава все по-близо до някой от участниците. За пръв път в историята на риалитито на последната права ще се класират не четирима, а шестима участници – трима мъже и три жени. В началото на декември ще стане ясно кой от тях ще се превърне в победител и ще грабне 100 бона.

Според зрителите във фен групата на предаването финалистите са Веселка, Валерия, Камелия, Чочо, Яни и Иван. Дали е така обаче, предстои да разберем. „Моят фаворит е този, който може да прави всичко – Яни! Това е „Фермата“ – трябва да покажеш, че можеш, а не да минаваш между капките. Младите много бъркат – може би от припряност и защото бързат“, заяви преди време в свое интервю най-възрастният участник Гечо, който като нищо ще се окаже прав за победителя.

Пчеларят от хасковското село Козлец е на път да се окичи с победата още веднъж. Той събира най-голямо зрителско одобрение заради своята скромност и отдаденост към „народните“ каузи, отбелязва Уикенд. Имиджът му е въплъщение на много от качествата, които българите традиционно ценят, затова се харесва и на зрителите на шоуто.