Яни Янков пети на "Звезде гранда": Знаех, че ще отпадна от финала!

Конкурентите от Северна Македония бяха по-добри, казва талантливият перничанин

Изповеди
10:55 - 10 Юни 2024
1762
Яни Янков пети на "Звезде гранда": Знаех, че ще отпадна от финала!

"Аз знаех, че ще отпадна от финала, защото сам си давах сметка, че конкурентите от Северна Македония бяха по-добри от мен." Това каза българинът Ани Янков, който достойно представи страната ни в сръбското музикално шоу "Звезде гранда". Перничанинът отпадна от надпреварата на крачка от победата в 17-ия сезон на най-голямото балканско музикално шоу.

В тройката на финала останаха Андрияна Петрушовска от Северна Македония, Мики Секуловски също от Северна Македония, и Шейла Зонич. На първо място след гласуване зрителите заслужено поставиха Шейла Зонич. Тя си тръгна от риалитито с голямата награда - чисто нова кола и покриване на всичките й разходи по продуциране, филмиране и маркетингово промотиране на нейна песен, както и договор за участия на редица музикални сцени.

В надпреварата за наградата се впуснаха общо 20 талантливи певци, които се пребориха за място на големия финал. За последно на сцената своите изпълнения представиха 10 мъже и 10 жени, като само един от тях можеше да грабне голямата награда. Яни Янков излезе от шоуто под номер 5. Той се класира на втория кръг от финала, но не продължи към третия. Янков избра да изпее две песни на любимия на Балканите сръбски изпълнител Шабан Шаулич. Победителят в телевизионното шоу беше избран от публиката, но за съжаление, българските зрители нямаха възможност да гласуват за талантливия перничанин.