Ясен Петров: Критиците да са живи и здрави

Нямам притеснения за състава, категоричен е националният селекционер

Новини
17:54 - 01 Юни 2022
3206
Ясен Петров: Критиците да са живи и здрави

Националният селекционер Ясен Петров заяви, че е напълно наясно със състава, който ще излезе срещу Северна Македония утре. Двубоят е първи за нашите от новото издание на Лигата на нациите. Специалистът също така заяви, че приема критиките към тима, но иска да има и подкрепа към състава ни.

"Надявам се всички да са здрави до края на цялата кампания, защото са четири мача. Всичко сме избистрили около състава, нямам никакви колебания. Футболът е най-великата игра. Спорт, който радва много хора. Ние гледаме на футбола единствено само като игра.

Трябва да има любов, а не омраза. Аз не съм политик и няма да взимам отношение по темата между България и Северна Мaкедония.

Те смятат, че са фаворит - добре, но ние също имаме своите аргументи. Ние не разделяме мачовете на важни и неважни. Най-важен винаги е следващият.

Респект към противника, но ние искаме да победим. В Разград има великолепна обстановка, затова, че ни обгрижват във всеки един момент, искам да благодаря на домакините", заяви селекционерът.

"На критиците им пожелавам да са живи и здрави. Преминахме през много трудни моменти и да се надяваме, че това ни е калило. Тези, който ни подкрепя, да ни подкрепят, който да ни критикува, да ни критикува", каза Петров.