Ясна програмата на Hills of Rock

Disturbed свирят в първия ден на уикенда в Пловдив, Garbage закриват фестивала край Гребния канал

Новини
12:58 - 27 Май 2019
2287
Ясна програмата на Hills of Rock

Вече е ясна и окончателната програма на музикалния фестивал Hills of Rock, който за втора поредна година се провежда на Гребния канал в Пловдив.

Фестивалът е отново тридневен - от 28 до 30 юни, а меломаните нямат търпение да видят някои от своите любимци на сцената.

Разбира се, една от най-очакваните групи е Disturbed, която ще свири в първия ден (петък) на събитието. Те ще излязат по тъмно - някъде към 22:00 часа. Програмата стартира в 17:25, като първи ще излязат Crazy Lixx, а веднага след тях последователно ще забият Gloryhammer, Avatar и Moonspell.

На 29 юни (събота) от 17:00 на сцената ще излязат Admiron, Lord of the Lost, Mushroomhead, Ronnie Romero & Eridian. В 21:30 ще започнат да свирят своите хитове легендарните и любимци на не едно поколение - Whitesnake, които през тази година издадоха новия си албум "Flesh & Blood".

В неделния 30-ти юни се очаква с голям интерес Garbage, които ще закрият фестивала Hills of Rock. Преди тях на сцената последователно ще забият - от 18:00 часа Sinheresy, Royal Republic, Amaranthe и Children of Bodom.