Ясновидка пристана на Васил Божков, пред Lupa.bg: Не го познавам

Политика
20:22 - 15 Март 2021
17262
Ясновидка пристана на Васил Божков, пред Lupa.bg: Не го познавам

Ясновидката Даниела Герасимова, която често прогнозира страшни периоди за страната, падане на кабинети и люти зими, е станала координаторка на партията на Васил Божков Българско лято за трите многомандатни избирателни района в София, разкри Lupa.bg.

Оказва се, че парапсихоложката и езотирчната специалистка, както Герасимова сама се определя, е кацнала на шефското място в новата формация, бореща се за места в Народното събрание, но с листите на БНО на Георги Георгиев-Готи, без да го познава. 

Репортер на Lupa.bg се свърза с нея в опит да получи отговори на тези въпроси, но Герасимова се смути и не пожела да каже дори каква е прогнозата й от кристалното кълбо за развоя на парламентарните избори. 

"Не го познавам, никога не съм го виждала", пък отсече врачката пред медията ни на въпроса откога се познава с Черепа. Попитана дали се занимава пряко с вота, тя отговори, че за това си имало предизборен щаб и нито била кандидат за депутат, нито смятала да се занимава конкретно с изборите. 

Справка в търговските регистри разкрива, че освен с партийна дейност и окултизъм, дамата е посветена и на търговията с недвижими имоти. Тя е собственик и управител на фирма за покупко-продажба и отдаване под наем на жилища и земи. 

Ето една от прогнозите на Герасимова, направена в ефира на вече несъществуващата ТВ7 през 2013: "Кабинетът на Пламен Орешарски ще остане на власт до началото на април". Всъщност правителството подаде оставка на 6 август следващата година. Разминаването е от 4 месеца. 

Даниела Герасимова твърди, има магистърска степен по парапсихология от Международния институт по езотерични и окултни науки в Испания (какъвто не открихме след многобройни опити в уеб пространството - б.р.).

Казва, че е живяла при шамански племена в амазонската джунгла в Южна Колумбия, а придобила заложбите си през 1976 г., след като преодоляла тежък здравословен проблем. От 1992 г. казва, че се занимава с отстраняване на аномалии при родови проклятия, уроки и "пречистване на аурата", а наред с това владеела и кристалолечението.