Юксел ще се пръсне

Стилистите на Би Ти Ви се видяха в чудо, не могат да намерят ризи и сака за новинаря, който удари 130 кила 

Нещо за четене
18:04 - 03 Януари 2024
11536
Юксел ще се пръсне

Юксел Кадриев изпраща 2023-та рекордно едър. Новинарят е трупнал над 10 килограма за последната година и вече трудно си намира официални дрехи. Най-потърпевши са стилистите на Би Ти Ви, които са се видели в чудо, защото не могат да му намерят ризи и сака. Напълняването на Кадриев се дължало на нездравословния му начин на живот, недоспиването, алкохола и годините, които напредват.

На един от последните си кадри турчинът изглежда сякаш не може да си поеме дъх, бялата му риза така зловещо го е стегнала, че всеки момент ще се спраска под напора на килограмите му, забеляза „Уикенд”.

Кадриев вече е прехвърлил 130 кила и теглото му създавало сериозни проблеми на стилистите на телевизията. През март Юки чукна 50 години, които вече си казват своята дума. Освен надебелял, новинарят на места е и оплешивял, а косата му е изцяло сива. Юксел се мъчел да не се предава пред годинките, но без успех. Вталяването му също удряло на камък. Той не можел да спазва диети, хапвал късно вечер, когато е най-вредно, и всичко му се лепяло. Все по-рядко имал време да ходи пеш, с колело, да плува или да катери планини – които са любимите му занимания.

Няма сака за новинаря

В началото на своята тв кариера турчинът бе строен и мускулест. Тогава хиляди дами въздишаха по него, а той започна кариерата си като бодигард на Евгени Минчев, в чийто дом живееше.

От известно време в медийните среди се шушука, че Кадриев има вероятност да бъде понижен, тъй като името му бе забъркано в схема за незаконно живеене в общински апартамент, а и заради множеството му гафове в ефир като водещ на новините. Положението с надебеляването му още повече накланяло везните в посока на махането му от екран или понижаването му като редови репортер.